29/04 Dag 0, de boot

Dag 0
Vandaag was de dag van vertrek. Eerst met de fiets naar het werk, dan werken en vervolgens met de fiets naar Hoek van Holland. Onder weg naar mijn werk ben ik goed nat geregend en op mijn werk was het best nog even stressen om alle open eindjes afgerond te krijgen, maar om 1840 was alles klaar en begon mijn vakantie!

Langs de nieuwe waterweg ben ik naar Hoek van Holland gefietst en heb ik wedstrijdje gedaan met Cruiseschip the Regal Princess. Helaas heb ik verloren, maar het is best leuk om op te fietsen met zo’n enorme boot terwijl er langs het water allerlei mensen staan om foto’s te maken. En even voorbij Vlaardingen brak zelfs het zonnetje door!

Ondanks dat mijn boot pas om 2200 zou vertrekken en ik tot 2115 de tijd had om in te checken voelde ik toch een beetje stress om op tijd aan boord te komen. Is 2115 wel 2115, of heb ik ergens misschien de kleine lettertjes niet goed gelezen? Ik heb mijn wantrouwen onderdrukt en in Hoek van Holland toch nog even wat proviand ingeslagen en wat warms gegeten. Uiteindelijk achteraan aangesloten in de korte rij met incheckende auto’s en vervolgens samen met Smurf de boot opgereden.

De boot is prima. Heb een twee persoons kamertje, met eigen badkamer, televisie, schone lakens en een schone handdoek. Ik heb nog even fijn gebruik gemaakt van de douche en daarna heb ik nog wat rondgelopen over de boot. Daarna was het tijd om te gaan slapen. Ik moest nog wennen aan het schommelen van de boot, maar uiteindelijk ben ik lekker in slaap gevallen.

Genoeg avontuur op een simpele dag als deze! Morgen beginnen de echte belevenissen pas!

Wedstrijdje met de Regal Princess
Zij won. Hier door de Maasland Kering
De boot waar ik op ga is een tandje kleiner…
… maar er past heel veel in zijn buik!
Smurf ook!
Mijn kamer is meer dan prima! Lekker slapen

0 comments on “29/04 Dag 0, de boot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s