28/08 dag 34 Den Haag

De laatste dag… Hoe snel een maand wel niet voorbij kan gaan…

Vanochtend tot 0800 geslapen in mijn eigen stille en koele kamer en daarna heerlijk uitgebreid gedoucht. Daarna naar de eetzaal gegaan voor een uitgebreid ontbijt en even stilletjes genoten van het uiteenlopende soort mensen dat in de zaal aanwezig was. Van corporate in pak tot pelgrims met lange baard, verweerde kleren en blote voeten!

Na het ontbijt de tassen aan de fiets gehangen, nog even een praatje gemaakt met de Nederlandse tandem-fietsers die ook dit mooie hotel hadden weten te vinden, en toen was het tijd om de laatste kilometers van de trip naar het vliegveld te fietsen. Met in die kilometers natuurlijk nog een laatste klim…

Om 1230 was ik met nog zo’n 4 uur te gaan ter plekke. Bij een kiosk waar je ook je koffers in kon laten pakken met folie heb ik vervolgens mijn fiets in laten pakken in een doos, zodat ik daar verder geen omkijken meer naar zou hebben. Daarna even opgefrist, wat gegeten en via de goede wifi verbinding met behulp van Netflix de rest van de tijd gedood. 

Toen het tijd was om in te checken heb ik zonder stress zowel Smurf als de rest van de bagage zonder problemen af kunnen geven. Daarna gewacht totdat het tijd was om te boarden en zonder problemen aan boord gegaan en teruggevlogen. En in Amsterdam kreeg ik zonder problemen Smurf en mijn bagage weer terug!

Als laatste dag dus geen avontuurlijke verhalen over een Thalys waar de fiets eigenlijk niet in mee mocht, geen verhalen over te kleine scanners en gesloten gates, geen verhalen over vertraagde treinen en boten die niet gehaald zouden gaan worden, maar een verhaal over een ontspannen dag waarop alles vlekkeloos verlopen is. Ook wel eens fijn 🙂

En nu is het klaar. Na 3198,7km op de teller even geen gefiets meer. Morgenavond heb ik dan de afscheidsborrel van mijn vorige baas, dan heb ik nog het weekend om de boel een beetje op krde te brengen en maandag heb ik vervolgens de eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever! Een mooi vooruitzicht na een mooie reis, waar ik met hoge verwachtingen naar uitkijk!!! Op zo’n manier is het helemaal niet zo erg om weer thuis te komen 😉

Smurf in bits & pieces..

Daarna in een doos…

Nog even genieten van een kathedraal zonder steigers.

En toen was het tijd om aan boord te gaan!

En afscheid te nemen van het mooie Galicië…
0 comments on “28/08 dag 34 Den Haag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s