Uncategorized

19/07 dag 25 Carrion

50 tinten graan, een stugge zuid/westen wind en in de volle zon een temperatuur van 46 graden. Daarmee is vandaag wel ongeveer samengevat. Gelukkig was het landschap redelijk vlak, werkte de stugge wind enigszins verkoelend en was het landschap ondanks al dat graan toch nog verassend genoeg om het fietsen interessant te houden. Bovendien ben ik vanochtend vroeg genoeg vertrokken, waardoor ik alleen na de lunch nog een uurtje het gevoel heb gehad dat ik als een kip geroosterd werd in een oven…

Het allerbeste was dat mijn camping van vandaag gelegen is aan een fijn koud riviertje, waar ik na het opzetten van de tent even heerlijk in gelegen heb om mezelf te ontdoen van een vieze combinatie van opgedroogd zweet en zonnebrand. Bovendien heeft deze camping een gezellig terras! Ondanks dat de camping muv van een aantal pelgrims en een groepje motorrijders uitgestorven is, zit het terras vol met lokale Spanjaarden die zich hier ogenschijnlijk prima lijken te vermaken! Een prima plek om dus een beetje te sluimeren…

Morgen koers naar Leon! 2565 op de teller!

Graan

Graner

Graanst

Op de heuvels…

In de dalen…

Langs de weg…

Overal graan!!!!!

Gelukkig is mooi graan niet lelijk!

0 comments on “19/07 dag 25 Carrion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: