2016 Land's End My Trips

Ride to Land’s End 2016

Toen ik 5 dagen nadat mijn 4e verstandskies was getrokken heerlijk in mijn bed lag te trippen op de tramadol om de pijn van de blootliggende zenuw in mijn mond enigszins te matigen, besloot ik voor mezelf dat ik toch best wel behoefte had aan wat echte tijd voor mezelf. Het is dit jaar lang niet zeker of ik in de gelegenheid zal zijn om net als afgelopen zomer een hele maand weg te kunnen en op dat moment dat ik met veel zelfmedelijden in mijn bed lag te trippen brak ik mijn goede voornemen om enige zekerheid daarover af te wachten. Dus zodoende ontstond de dagen daarna het idee om met de boot de Noordzee over te steken en wat rond te gaan fietsen in Engeland.

In eerste instantie was het idee om de Hart van Engeland route van Harwich naar Land’s End (het meeste westelijke puntje van Engeland in Cornwall) te fietsen, maar al snel kwam ik erachter dat de route in de buurt komt van heel veel mooie dingen die ik zou willen zien, maar er niet daadwerkelijk komt. Dus heb ik een eigen variant van de Hart van Engeland route gemaakt en zal ik heerlijk rondom de oorspronkelijke route heen slingeren. Harwich, Cambridge, London, Oxford, Highclere, Bristol, Bath, Tintagel, Cornwall, The Eden Project… Wederom voldoende Incentives om lekker door te blijven trappen, hoewel ik met ruim 1100km in 9 dagen best optimistisch gepland heb. Dit jaar niet met wijlen Ezel, maar met Smurf. We zullen eens zien hoever we samen gaan komen. Nu hopen dat het weer mee zit!

0 comments on “Ride to Land’s End 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: