Uncategorized

05/05 Dag 6, Greenham

Toch altijd wel grappig, zo’n hostel. Met 18 mensen die je niet kent op één kamer, allerlei uiteenlopende talen, allerlei nachtelijke geluiden en ieder met een eigen ritme. Ter illustratie: de Spanjaard die in het bed boven mij sliep ging naar bed toen ik zo ongeveer wilde opstaan. Of hij snurkte heb ik dus niet meer mogen ervaren, maar tegen het gesnurk van de 16 andere mensen op de kamer heb ik gelukkig altijd oordoppen bij me. Heb heerlijk geslapen. Vooral het normale bed werd erg door mijn lichaam gewaardeerd…

Vandaag was een voortzetting van gister: vlak en snel! De omgeving waar ik in fietste was niet veel anders dan onze Nederlandse polder, inclusief knotwilgen, boeren slootjes en zwart met witte koeien. Daar heb ik dus inmiddels 805km voor gefietst. Doordat het vandaag zo lekker vlak was en het snel ging heb ik mijn opgelopen achterstand van dag 4 weer goed gemaakt. Het einddoel is dus nog steeds haalbaar. Tot aan dat doel heb ik nog zo’n 350km te gaan.

Dat het allemaal zo ontzettend vlot gaat komt natuurlijk ook door het fantastische weer. Met veel zon en weinig wind is het heerlijk fietsen. Het is onwaarschijnlijk dat het hier in Engeland zulk mooi weer is dat ik niet alleen lichtjes ben verbrand, maar op mijn armen zelfs verschijnselen vertoon van een zonallergie… Dat was wel het laatste waar ik me wat betreft het weer op voorbereid had.

Morgen door Exmoor park, met al zijn hobbels. Ben benieuwd of ik er overheen kom!

Het Hostel zat in dit waanzinnige pand… Toch gek dat Hostels vaak in dit soort mooie panden zitten, die van binnen overigens totaal uitgewoond zijn…

Bristol uit, langs de suspension bridge van Brunel.

En onderweg van van dit soort lieflijke cottages.

En dan bij Clevedon de Atlantische Oceaan! Of is het de keltische zee? Anyways, coast 2 coast completed!

Na Clevedon werd het vlak. Net Nederland…

Met dwars door het landschap deze modderige rivier.

En dan Taunton…

Met zijn mooie oude stadhuis..

En een waar kasteel!

0 comments on “05/05 Dag 6, Greenham

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: