2015 Zuiderzee My Trips

Ride around the Zuiderzee 2015

Ter voorbereiding op mijn fietsreis naar Rome reed ik tijdens het hemelvaartsweekend in drie dagen tijd een rondje om de voormalige Zuiderzee. Een totaal afstand van 432 kilometer.

Alle gewenste aanpassingen aan mijn fiets waren gemaakt en mijn uitrusting was redelijk compleet, dus dit weekend was mijn test weekend. Ik heb het rondje met volle bepakking gereden en alles heeft zich goed gehouden. Heb wel ontdekt dat ik nog wat dingetjes miste, maar die kon ik de komende twee weken nog aanschaffen.

Na het rondje rondom de voormalige Zuiderzee voltooid te hebben had ik het gevoel echt klaar te zijn voor mijn tocht naar Rome! Ik had inmiddels 1400 voorbereidingskilometers gemaakt en met mijn Zuiderzee rondje sloot ik mijn voorbereiding dan ook met een goed gevoel af!

%d bloggers like this: